När vi först startade detta uppdrag insåg vi inte hur bra denna app kunde bli. Tillsammans med personalen på F11 Museet i Nyköping har vi skapat en plattform för museer att växa i och erbjuda sin besökare något alldeles extra.

 • Andreas Kviby, utvecklare

Kontakta oss idag för att testa gratis!

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort.

* Obligatoriska fält.

Adress

Torpvägen 12
Katrineholm

Telefon

0150-725 50

VI HJÄLPER ER I MÅL!

Vår personal hjälper er att komma igång, bygga upp ert digitala museum och lansera apparna.

Vi vill att våra museer skall bli nöjda med våra tjänster, system och appar. Vi vill också att era besökare skall bli nöjda med appen, dess funktion och innehåll. Därför hjälper vi er från start till mål.

 • Vi startar upp er med mallar
 • Ni får testa QR koder
 • Vi skapar upp ett antal föremål
 • Vi utbildar er och guidar er digitalt eller på plats
 • Vi tar fram grafik, bakgrunder med mera
 • Vi lanserar apparna i Appstore och Google Play

Vanliga frågor & svar

Startpriset beror på er storlek och hur mycket arbete det är för oss att starta upp systemet och era appar. Det finns en del parametrar som vi går igenom vid kontakt för att avgöra startpriset för just ert museum. Kontakta vår ansvarige för museumappen Fredrik Bentzer för mer information.

Vi hjälper er med allt från uppstart, framtagning av strukturen, QR koderna och utbildar er i att använda systemet och appen. Vi kan också besöka er för att delta i evenemang och lansering av appen.

Ni kan skapa och lägga in hur många föremål som helst i systemet. Detta innebär att ni kan lägga in 25 föremål eller 25 000 föremål. Vi har valt att inte begränsa detta då det innebär en frihet för ett museum att antalet föremål inte skall påverka månadsavgiften.

Appen är utvecklad tillsammans med Flyghistoriska museet i Nyköping, kallat F11 Museet. Tillsammans med deras fantastiska personal har vi utvecklat både systemet och appen. Detta har gjort att vi hela tiden fått tänka till för att göra systemet enkelt och bra för just personal på museer.

Vi kommer släppa en app som heter KFV IT Museum och den appen kan du ladda hem från Apple Appstore och Google Play. Du kan sedan få inloggningsuppgifter till systemet som styr innehållet i den appen och testa hur allt fungerar fullt ut.

Vi har byggt appar för iOS och Android sedan 2008 och har många lyckade app-projekt bakom oss. Vi tycker fortfarande att det är fantastiskt roligt att bygga appar till våra kunder. Detta är dock första appen som vi lanserar som en tjänst.

MUSEIAPPEN

 • © 2020 KFV IT & Telecom AB 
  Alla rättigheter reserverade

Utvecklad av

 • KFV IT & Telecom AB
  Torpvägen 12
  64134 Katrineholm

 • info@kfvit.se

 • +4615072550

Nyheter om appen

Fyll i dina uppgifter under Kontakt så håller vi dig uppdaterad med nyheter om plattformen.